Un centenar de persones es van congregar aquest divendres a la Sala Folch i Torres del Casalet per veure l’obra de teatre: ‘Divorciades, evangèliques i vegetarianes’ interpretada pel grup de teatre Fila Zero.

L’activitat organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Masclista del passat 25 de novembre. L’obra interpretada per tres fèmines en plena crisi, que lluiten amb elles mateixes i amb el món que les envolta, a més a més, de relacions amoroses, professions, religió… tot això amb una obra moderna i irònica que va fer riure els assistents.

L’obra que estava inclosa dins dels actes nadalencs de l’Ajuntament de l’Espluga es repetirà aquest diumenge al teatre municipal l’Estrella de Santa Coloma de Queralt a les 18.30 h.