L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha visitat aquesta setmana Bèlgica per visitar els polítics catalans exiliats. Andreu va tenir l’oportunitat de trobar-se amb els exconsellers Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig, i també amb l’expresident Carles Puigdemont.

A les trobades mantingudes aquests dies, a banda de parlar i debatre sobre l’actualitat política, Andreu també va tenir l’oportunitat d’explicar-los de primera mà la riuada del 22 d’octubre al Francolí. És per això que els polítics catalans exiliats van rebre un paraigua de la riuada, símbol de la solidaritat de la gent, així com una ampolla de ‘Vi de fang’ del celler Rendé Masdéu.

Riuada Solidària al Francoli recorda en un tweet explica que d’aquí uns dies es vendran mes paraigues per poder recaptar diners pels damnificats.