Amb l’objectiu de veure el poble ben guarnit i d’animar als veïns i veïnes a participar de les activitats nadalenques, l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet organitza el primer concurs nadalenc de façanes i balcons.

Poden participar-hi totes les cases de la vila que vulguin decorar la seva façana i/o balcons. La inscripció és gratuïta i cal fer-la del 10 al 19 de desembre de 2019 a través del codi QR que trobareu als cartells, presencialment a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en horari d’oficina o a través de l’enllaç següent: https://ja.cat/MYqyE

Les façanes i balcons que participen han d’estar guarnides a partir del dia 20 de desembre a les 9.00 h. Entre el 20 i el 21 de desembre el jurat visitarà les façanes i farà fotos dels guarniments per tal de poder-les exposar posteriorment.

Hi haurà dos premis: el premi a la façana més ben guarnida serà una càmera de fotos instantània i el premi al guarniment més original serà un sopar per a dues persones al Restaurant Grèvol de Vimbodí i Poblet.