L’Agencia Catalana de l’Aigua segueix amb les actuacions de neteja de la llera del riu Francolí al seu pas per l’Espluga després que el 22 d’octubre el temporal afectés la comarca.

Actualment l’ACA està treballant amb màquina de gran tonatge a la zona de la Font Baixa deixant neta de troncs i runa la zona del Parc Fluvial i ara netejant l’altra part de la llera del riu. Les actuacions de l’ACA es seguir netejant la llera fins a la Font Major, un cop allí traslladar-se per netejar del pont de la Font Baixa fins al pont de la Palanca. Un cop acabada aquesta zona tornarà a la zona de la Font Major per netejar la zona dels horts.

Per altra banda la Generalitat de Catalunya està treballant en la reconstrucció dels passos laterals del pont de la Font Baixa. L’empresa de Fecsa Endesa ha canviat un total de 19 torres d’electricitat que s’havien vist afectades per la riuada.