Des d’aquest diumenge i fins aquest divendres 13 de sembre a les 12 hores pots participar en el sorteig de dues entardes pel concert solidari de la Riumuntada de l’Espluga que se celebrarà el dia 20 de desembre.

Buhos, Itaca Band, Portobello, Joan Rovira i Banda Neon seran els grups que amenitzaran una nova jornada de la Riumuntada a l’Espluga de Francolí. L’actuació musical tindrà lloc a una carpa instal·lada al pàrquing del Pavelló del Casal.

Com participar al sorteig

Participar és molt senzill. Només cal seguir l’EFMR.cat Conca de Barberà (@esplugafmradio) i Riuada Solidària (@riuadasolidaria) a Instagram, etiquetar en comentaris amb qui aniràs i compartir i etiquetar la història de l’EFMR.cat Conca de Barberà i optaràs a dues entardes pel concert.

El guanyador es farà públic el proper divendres 13 de desembre a les 12.30 h per les xarxes socials.