El Nàstic de Tarragona s’ha sumat aquest diumenge a la Riuada Solidària destinant la recaptació del partit a la iniciativa de Riuada Solidària del Francolí.

Els jugadors de l’equip local i del CF Villareal B han sortit al terreny de joc amb els paraigües solidaris de la Riuada Solidària. El partit que ha acabat amb una derrota de 0 a 1 per l’equip tarragoní destinarà tots els beneficis de les entrades pels damnificats de la riuada del passat 22 d’octubre.

3.455 espectadors han pogut gaudir del partit al Nou Estadi, a més a més, de col·laborar amb la Riuada Solidària, ja que l’import íntegre que s’ha generat de la venda d’entrades a taquilla davant el filial groguet, s’entregarà a la iniciativa. La plataforma també ha estat present a l’accés al Nou Estadi amb una paradeta per a què tots els socis i aficionats podien fer la seva aportació solidària.

Els alcaldes dels municipis afectats de la Conca han estat presents a la llotja del Nou Estadi.

Imatge: Nàstic de Tarragona