La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) enceta avui la campanya de vendes més important de l’any pel comerç, que torna a incidir en la bona oferta i la importància del comerç de proximitat de la vila amb l’eslògan «Aquest any, compra a casa! Som a prop teu!». L’associació comercial agrupa a 74 establiments i manté així el compromís actiu amb la promoció dels establiments tradicionals i de proximitat. Per això, un any més organitza activitats a les diferents zones del centre comercial de la vila, il·luminades amb decoració nadalenca, i sorteja premis per a incentivar-ne les compres.

Les accions promocionals finalitzaran el 13 de gener i, durant tota la campanya, els comerços associats regalaran 40.000 butlletes als clients per participar en el sorteig de 1.000 euros en compres, repartits en un premi de 500 euros i 5 premis de 100 euros.  Les butlletes cal dipositar-les a les urnes situades als vestíbuls de l’Ajuntament i la Biblioteca de Montblanc, fins el 13 de gener. L’endemà se celebrarà el sorteig. Les botigues també regalaran vals d’aparcament per a les zones blaves municipals, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc.

Tot coincidint amb l’inici de les vacances nadalenques i els dies més intensos de compres, la UBCM programa activitats el 21 i 23 de desembre pels principals carrers comercials de la vila. Concretament, una cantada de nadales el dia 21 per la tarda, entre les 6 i les 8 de la tarda, a càrrec de la Coral Flor de Lis, que tant bona acollida ha tingut els últims anys. El dilluns 23 de desembre, serà el dia per a les activitats infantils, que l’UBCM organitza pel matí i a la tarda a les places Major i Sant Miquel, i al passatge Neus Català. Tota la campanya de Nadal està recolzada per diferents accions de comunicació específiques, com ara l’edició de material gràfic, publicitat i ús de xarxes socials.

Montse Guinovart, presidenta de la UBCM, explica: «L’oferta comercial dels nostres comerços és diversa i de qualitat. A més, contribueix a generar llocs de treball i a mantenir la vitalitat de Montblanc, tant dins com fora del nucli antic. Tenim la sort de comptar amb un entorn patrimonial envejable. Animem a tothom a venir a passejar-hi i a comprar.  Especialment aquests dies, on segur que hi trobaran bones propostes per fer les compres d’aquestes dates tant especials, que desitgem viure tots amb alegria i juntament amb els nostres clients i amics».