El Nàstic de Tarragona destinarà els ingressos que s’obtinguinamb les entrades del partit davant el Villarreal B, aquest diumenge a les 12 hores, a la iniciativa Riuada Solidària per ajudar als damnificats per la riuada del Francolí que va afectar diversos municipis de la Conca de Barberà el passat 22 d’octubre.

L’import íntegre que es generi de la venda d’entrades a taquilla davant el filial groguet, s’entregarà a la iniciativa promoguda per Riuada Solidària al Francolí, plataforma que també estarà present a l’accés al Nou Estadi amb una paradeta per a que tots els socis i aficionats puguin fer la seva aportació solidària.

El preu de les entrades serà de 10 € a les zones de Gol, 15 € a Preferent i 25 € a les localitats de Tribuna. A més a més, els veïns i veïnes dels municipis afectats:  Vilanova de Prades, Vallclara, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc i Vilaverd, podran accedir a les zones de Gol Nord o Gol Sud per 5 €, prèvia acreditació del seu DNI.

Des de la Riuada Solidària recorden que el full d’activitats per recaptar diners no s’atura i apunten especialment cap al dia 20 i el concert múltiple que es durà a terme al pavelló del Casal l’Espluga de Francolí amb els Buhos, Itaca Band, Portobello, Joan Rovira i Banda Neon, així com diverses activitats que tindran lloc durant els propers dies a Montblanc, com ara una visita especial a l’església de Santa Maria. Abans, però, futbol, Nàstic-Vila-real B, diumenge a les 12 del migdia i al Nou Estadi de Tarragona.