L’Agrupació de veterans Barça Jugadors, no el Barça Legends com s’havia dit, disputarà un partit amistós solidari a l’Espluga de Francolí per recaptar fons per la Riuada Solidària. Els exjugadors blaugranes s’enfrontaran el proper 28 de desembre als Veterans de la Unió Esportiva l’Espluga al Municipal del Riu Sec. Així s’ha confirmat des del club conquenc en la jornada de presentació dels seus equips aquest 30 de novembre.

Un esdeveniment que arriba després de la “polèmica” generada pel fet que el primer equip del FC Barcelona no hagi participat directament en la Riuada després que disputés, el passat mes, un amistós solidari a Cartagena per un motiu i uns fets força similars als transcorreguts a la Conca. 

D’aquesta manera, el conjunt espluguí se suma també als molts actes que entitats esportives han programat per recaptar fons per la causa. Per exemple, i entre d’altres, aquest diumenge 1 de desembre es jugarà un partit entre el primer equip de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga i la Selecció Catalana.