Montblanc ha agafat el relleu aquest cap de setmana de l’Espluga organitzant desenes d’activitats en el marc de la Riuada Solidària. Els actes van començar aquest divendres al vespre i continuaran durant aquest cap de setmana.

Aquest dissabte al matí s’ha celebrat el principal acte de la riuada Solidària a Montblanc amb una performance col·laborativa que ha estat un homenatge als que van patir les conseqüències dels aiguats i també a les persones que hi van perdre la vida. Els paraigües solidaris i la Bandarra Street Orkestra han estat els protagonistes de la performance al costat del Pont Vell, element singular de la capital de la comarca.

ÀUDIO: Àlex Rebollo, portaveu a Montblanc, valora la performance col·laborativa 

ÀUDIO: El portaveu montblanquí defineix el Pont Vell com a icona singular de la riuada

Pont Vell de Montblanc (Imatge: Gerard Bosch)

L’objectiu, un cop més, és recollir fons per ajudar als damnificats per la riuada del Francolí del passat 22 d’octubre. Àlex Rebollo, portaveu de Riuada Solidària a Montblanc ha fet una valoració general de l’inici del cap de setmana solidari i anima a tothom a participar durant aquest dissabte i diumenge.

ÀUDIO: Rebollo fa una valoració general de l’inici del cap de setmana solidari

Les activitats van començar aquest divendres al vespre amb ioga, una visita guiada Montblanc llegendari i teatre infantil. Aquest dissabte al matí hi hagut una caminada pel riu a càrrec del Club Atlètic Montblanc i una cercavila amb la Bandarra Street Orkestra.

Per tal de continuar ajudant les persones i particulars afectats per la riuada del mes d’octubre, ja s’han obert dos comptes corrents per tal que tothom que vulgui pugui fer els seus donatius i que restaran operatius fins al 31 de desembre. Riuada Solidària Montblanc ES52 0081 0567 9000 0127 2937. També s’han posat a la venda un buf i uns paraigües solidaris per seguir ajudant.