A dia 30 de novembre, el club espluguí ha presentat, sobre la gespa estrenada aquest any 2019, als seus equips de futbol base i amateur, que porten ja diversos mesos de competició disputats. En un matí primaveral de novembre, s’han reunit al municipal del Riu Sec desenes de jugadors i una bon nombre d’assitents per presenciar l’esdeveniment.

El club, està conformat aquesta temporada per 7 equips de diferents categories i, també, de diferents modalitats. 5 dels equips ho fan practicant sobre el terreny de joc del municipal de l’Espluga, com son; el Benjamí, l’Infantil, el Juvenil, el Femení i l’Amateur. Els altres 2 ho fan en la modalitat de futbol sala, habitualment entrenant al nou pavelló municipal, aquests son; el combinat Baby’s-Prebenjamí i el Cadet.

Els capitans de la Unió Esportiva l’Espluga (Imatge: Pep Morató)

La presentació ha finalitzat amb les fotos protocolàries dels 7 equips, una de conjunta de tot el club i la habitual fotografia de capitans. Posteriorment s’ha dut a terme un pica-pica de germanor per completar aquesta jornada matinal al camp de la Unió Esportiva.

IMATGES DELS EQUIPS PER LA TEMPORADA 2019/20 (Pep Morató)