En el context d’un cap de setmana molt especial per a la Conca en general i especialment per als espluguins, ja que han començat, tal i com estaven planejades, les activitats de la Riuada Solidària per recaptar diners per als damnificats de la riuada del 22 d’octubre. Al programa d’avui fem, com és habitual, un cop d’ull a l’actualitat esportiva de la comarca, repassant els resultats de futbol de l’Espluga, de Montblanc, i veient també com es van produir els resultats del cap de setmana anterior de l’hoquei espluguí, a més dels d’aquest cap de setmana de tennis taula.

Com a plat principal, podrem parlar amb Jèssica Estadella perquè ens expliqui com anirà l’acte d’avui que ha organitzat l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga dins dels actes promoguts per Riuada Solidària. A més de repassar la resta d’esdeveniments esportius programats entre aquest cap de setmana i el vinent en motiu d’aquesta riuada Solidària de l’Espluga de Francolí.