Aquest dijous 28 de novembre s’han presentat els actes de Nadal que tindran lloc a Montblanc del 4 de desembre al 6 de gener.

Els regidors de cultura i festes, Judit Pere; de comerç i infància, Carme Pallàs; i d’esports i joventut, Oriol Pallissó, han presentat, juntament, amb la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montserrat Guinovart, un programa que combina actes tradicionals, comercials i festius per cobrir les diferents sensibilitats i públics de Montblanc.

D’aquesta manera, es torna a impulsar una campanya comercial específica pel Nadal, per tal que Montblanc segueixi sent la capital comercial de la Conca de Barberà.

A més, aquest any com a novetat més destacable, torna la Revetlla de cap d’any amb dos ambients (carpa i escenari) amb la col·laboració del Què de Què que comptarà amb servei gratuït de transport. Així, es pretén que el jovent de Montblanc celebri una de les nits més singulars de l’any, a la mateixa població.

D’entre la quarantena d’actes, n’hi ha d’específics adreçats a infants i a joves com cinema, el casal de jocs o contacontes.

També es compta amb altres actes més culturals com concerts i exposicions i conferències i, com ja és habitual, en diferents actes esportius. Especialment la Sant Silvestre montblanquina organitzada pel Club Atlètic Montblanc.

Tot això, combinat amb els actes més tradicionals com la cavalcada dels Reis, la representació dels Pastorets, que aquest any arriben a la 80a edició, o les misses del gall.