El Joc de Cartes de TV3 busca aquest dimecres 27 de novembre el millor restaurant de l’altiplà de la Segarra i hi competirà un restaurant de la Conca de Barberà i tres de la Segarra. El programa s’emetrà a les 22.35 h.

El restaurant La Barbacana de Santa Coloma de Queralt participarà al programa juntament amb el restaurant al Kokoro de Cervera, la Braseria l’Alzina de Sant Guim de Freixenet i al Nobadis de Cervera.

“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d’una zona determinada, s’enfrontaran entre ells per aconseguir-ne ser el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants en cada capítol és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d’Agbar.