L’Oficina de Consum de la Conca de Barberà, la regidoria de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la regidoria de Ciutadania organitzen una xerrada sobre comerç electrònic a l’Espluga de Francolí.

Una sessió informativa que vol facilitar eines de prevenció i seguretat en la compra per internet, en unes dates on la ciutadania utilitza aquest servei per a fer grans compres de forma electrònica.

La xerrada anirà a càrrec de la Sra. Lucía de Frías Vázquez, advocada de l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya, ADICAE i va dirigida al públic en general. Tindrà lloc dimecres, 27 de novembre a les 19 h a la Sala de Plens de l’Antic Hospital (C/ Torres Jordi, 16) de l’Espluga de Francolí.

L’oficina de consum atén moltes consultes sobre compres en línia i la majoria acaben amb una queixa, reclamació o denúncia a les empreses, tot això, angoixa als consumidors i consumidores i amb aquesta xerrada es vol informar i aconsellar sobre el comerç electrònic segur i de confiança. Algunes de les preguntes i respostes més freqüents s’explicaran a la xerrada: la informació prèvia que ha de tenir el consumidor abans de fer la compra, diferents tipus de pagaments segurs, lliurament del producte o prestació del servei, dret de desistiment, etc.