La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) organitza un dinar de col·laboració amb la resta de voluntariat que s’estan mobilitzant aquestes darreres setmanes a causa de les inundacions del riu Francolí. «Som una part activa de la societat de Montblanc i de la comarca. Per això un cop més volem contribuir a impulsar la solidaritat amb els directament afectats», explica Montse Guinovart, la presidenta de la UBCM.

El cap de setmana del 30 de novembre i 1 d’octubre, el teixit associatiu comarcal i de la vila celebra diferents activitats, emmarcades en Riuada Solidària. L’associació comercial de Montblanc hi participa en l’organització d’aquest dinar i d’una barra solidària, el dia 1 de desembre, a partir de les 2 de la tarda al pavelló del Casal Montblanquí.

Els tiquets, a un preu de 15 euros, ja es poden comprar fins el dimecres 27 de novembre als establiments comercials montblanquins Perfums i Regals Palau, La Baldufa i Concaviatges Qui no pugui assistir a l’àpat, però vulgui col·laborar amb la iniciativa, pot adquirir-los a 10 euros.

El menú, previst per a unes 250 persones, serà: aperitiu, fideuà i pollastre amb verdures, postre, pa, vins i cafè. Hi col·laboren La Cuina de la Sara, Porta Comerç, Forn de Pa Joan, El Forn de la Vila, Pastifred, Comstel, Llibreria La Baldufa i Carbòniques Miracle.