Aquest diumenge, 1 de desembre, es portarà a terme la segona edició de una Travessa que va néixer l’any passat amb la voluntat de unir les capitals de l’Alt Camp i de la Conca de Barberà a peu i de forma no competitiva.

Aquesta Travessa es de 20 km i gairebé 500 metres de desnivell ascendent acumulat,  estará completament senyalitzada i es  pot fer corrent, caminant, de forma mixta o amb marxa nòrdica, però sempre gaudint de un itinerari novedós i emocionant que sortint del pavelló Xavi Tondo comença a la plana de Valls, i poc a poc es va enfilant fins arribar al
punt que separa les dues comarques i llavors va baixant fins a Montblanc on, a l’arribada, podrem comprovar els efectes devastadors de la riuada que fa pocs dies ens va afectar.

L’arribada serà a la plaça i església de Sant Francesc, on hi haurà l’avituallament final de la Travessa. Durant el recorregut hi haurà un mínim de dos avituallaments que ajudaran a tenir l’energia i la hidratació adequada per arribar a meta. A més, hi haurà servei d’autobús entre Montblanc i Valls, sigui abans o després de fer la Travessa.

L’any passat la Travessa va comptar amb més de 180 participants i aquest any es preveu una participació sensiblement superior. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de www.e4dreams.com.