L’Oficina Jove de la Conca de Barberà, amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc i vins i caves Portell de Sarral, està organitzant la setzena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà. Enguany la Maria Pontnou Bartolí de Santa Coloma de Queralt participarà a la Mostra d’Art per tal d’exposar la seva obra que consta de treballs de disseny gràfic i d’arts plàstiques.

L’acte d’inauguració tindrà un format jove aconseguint reunir en un espai emblemàtic, la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc, diferents manifestacions i representacions artístiques juvenils. Divendres 29 de novembre de 2019, a les 6 de la tarda, a la Botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc, tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’obra de la Maria Pontnou Bartolí. En aquest espai també tindrà lloc una petita cata de vi de producció jove amb l”Estupendo!” dels Gerida viticultors i tot amenitzat amb música en viu de la mà del jove pianista Marc Cubero.

L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra un total de 18 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra. Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i aquest any disseny gràfic.