El revifament de l’Agrupació de Defensa Forestal de l’Espluga és una de les claus de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. Per aquest motiu el consistori destinarà els diners dels pressupostos participatius a l’ADF.

L’alcalde Josep M. Vidal en el debat de l’Ajuntament a Casa de l’EFMR.cat amb tots els grups municipals va explicar que l’Ajuntament destinarà els 22.000 € dels pressupostos participatius d’enguany a l’Agrupació de Defensa Forestal de l’Espluga una proposta acordada per tots els grups municipals.

Vidal també va explicar que hi ha dues raons, la primera la part més damnificada, ja que l’agrupació ho va perdre tot per la riuada com el local, vehicles, materials, etc. La segona part “per la resposta admirable que han donat”. A més a més, també feia el reconeixement que van ser capaços de portar ADFs d’arreu de Catalunya per normalitzar la situació al més aviat possible.

ÀUDIO: Josep M. Vidal, alcalde de l’Espluga, explica els motius

L’Agrupació de Defensa Forestal de l’Espluga tenia una partida pressupostària de 12.000 € per comprar un braç robòtic que finalment no es va comprar. Aquests diners també serviran per a la reconstrucció de l’entitat.

Imatge: Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya

Francesc Sánchez del grup de Nova Espluga també va fer esment que “amb els recursos limitats que té l’ADF es mereixen aquests 22.000 € i fins i tot més”. “Van ser un puntal fonamental” remarcava Sánchez.

ÀUDIO: Francesc Sánchez, de Nova Espluga, reconeix la feina ben feta de l’ADF

GALERIA D’IMATGES DE L’EXLOCAL DE L’ADF