L’empresa Drac Actiu ha posat a la venda una samarreta amb el disseny inspirat per una samarreta recuperada d’entre el fang.

El 22 d’octubre la força del riu va malmetre greument les instal·lacions on teníem ubicada l’empresa i es va endur tot el material de treball. Per poder tirar endavant l’empresa Drac Acriu ha iniciat diferents iniciatives i una d’elles va ser el disseny d’aquesta samarreta.

La samarreta es pot comprar a la seva web: dracactiu.com. L’Adrià Forcadell, dissenyador de moda, va crear la samarreta en què agafa la força del Drac (representat per les seves escates tacades de fang) i on surt representada la silueta de l’edifici i una frase pronunciada pel Gonzalo Gil per agrair l’esforç dels voluntaris que els van ajudar els dies següents: “La natura ens ha mostrat la seva força i la gent també”.

Veïns i veïnes de l’Espluga i d’arreu de Catalunya van ajudar Drac Actiu en les tasques de neteja del que va quedar de les instal·lacions.