La nit de les Ovelles Esgarriades ha tornat a congregar les colles del jovent espluguí en una nova nit de sorpreses i festa que ha nomenat a Marc Roca com a pastor de l’any vinent i que haurà d’organitzar la 26a edició. Tot plegat s’ha produït en un pavelló del Casal ambientat en la vida a pagès.

El ramat d’Anna Andreu ha passat el relleu de la festa a la colla del Marc Roca i, per tant, l’organització de les Ovelles Esgarriades 2020. Roca ha estat el guanyador de la fase final de les proves d’elecció davant de Paula Molina i Alex Cañas. Enguany, el ramat organitzador ha assegurat que el relleu s’ha decidit per atzar. A més a més, en aquest aniversari s’ha apostat per la gorra musca, ja que històricament era la que es duia al territori. Així, en el relleu, Marc Roca ja ha rebut la barretina morada.

La 25a edició de la festa ha congregat més de 380 persones al sopar, que ha tingut una vessant solidària. Diversos vídeos i el sorteig de productes dels establiments col·laboradors han dinamitzat el sopar. La nit ha continuat amb el grup de versions La Prole Band, seguit de les sessions dels DJ Richard Fleix i Dave B.

Imatge: Pep Morató

Aquesta edició de les Ovelles Esgarriades també ha estat especial perquè destinarà tots els guanys a la Riuada solidària al Francolí, que és una iniciativa que neix de la resposta ciutadana per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada del riu Francolí del passat 22 d’octubre. La colla organitzadora de les Ovelles Esgarriades 2019 ha decidit donar tots els beneficis a la Riuada Solidària, per tal de poder contribuir a revifar els negocis locals i refer les parts afectades.

GALERIA D’IMATGES DE JOFRE MAJORAL I EDU SÁNCHEZ