Aquest dissabte, la Joventut Nacionalista de Catalunya va refundar el col·lectiu de la Conca de Barberà que va comptar amb la presència d’Eusebi Campdepadrós, secretari primer del Parlament de Catalunya.

La jornada va començar al matí en el Monestir de Poblet amb el Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

A la tarda es va refundar el col·lectiu comarcal de la Conca de Barberà amb un acte a Sant Francesc de Montblanc amb Eusebi Campdepadrós, secretari primer del Parlament de Catalunya; Judith Toronjo, secretària general de la JNC Catalunya; Pol Montserrat, coordinador territoria de JNC al camp de Tarragona; Marc Vinya, portaveu del grup municipal de Junts per Montblanc. A més a més, en la refundació es va presentar Arnau Cugat com a cap comarcal. Cugat actualment es regidor d’esports, joventut i festes a l’Ajuntament de Vilaverd pel grup de Junts per Vilaverd.

Imatge: Arnau Llambrich