A l’Espluga de Francolí han saltat les alarmes després de produir-se 8 robatoris en habitatges durant dues hores al vespre d’aquest dissabte. L’entrada en les cases va provocar una sensació d’inseguretat en la població, ja que ja s’havien produït certs furts en altres ocasions i tots molt similars.

Segons informen els agents dels Mossos d’Esquadra a l’EFMR.cat els assalts en habitatges es van produir als carrers Europa, carrer Cometa i Carretera de Poblet. Els 8 robatoris es van produir entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre, van produir-se quan les cases estaven buides i es van endur joies, diners i aparells electrònics.

Fonts dels Mossos d’Esquadra a l’EFMR.cat remarquen que s’ha obert una investigació, que segueix el seu curs i que s’està intensificant la tasca per poder identificar l’autor o autors. De moment, però, oficialment no hi ha pistes.

Els robatoris van succeir en una nit d’Ovelles Esgarriades i quan els propietaris no es trobaven al seu domicili. Aquest tipus de robatoris s’han intensificat durant els últims anys a la Conca de Barberà. A més a més, en les últimes setmanes la Urbanització Carreres també ha patit aquest tipus de robatoris.