Des de les 11.30 h del matí, desenes de persones s’han apropat al Carrer Major de Montblanc per autoinculpar-se per l’1-O. La campanya d’Òmnium arriba a la Conca de Barberà, després que s’hagi portat a terme en altres ciutats catalanes.

Amb el lema “Contra la sentència, reincidència”, l’entitat insta els ciutadans a autoinculpar-se pels mateixos delictes a què han estat condemnats els líders polítics i socials independentistes, que sumen un total de 100 anys de presó.

Una trentena de persones han pogut aconseguir el seu full per inculpar-se en una parada que hi havia ubicada davant dels 4 cantons de Montblanc. El següent pas és arribar-se als jutjats de Valls o Tarragona per presentar els papers.

L’acció d’Òmnium Conca de Barberà es repetirà a diferents municipis de la Conca de Barberà.