Els Bombers de la Generalitat han localitzat les restes d’un cos durant les tasques de recerca dels desapareguts per la llevantada del 22 d’octubre. En concret, les restes s’han trobat a la zona Montblanc per un gos dels Mossos d’Esquadra, segons han informat els Bombers a través de Twitter. Els Mossos d’Esquadra han iniciat les gestions per identificar el cos.

Les despulles s’han localitzat a la llera del riu Francolí a l’altura de Montblanc, on els equips encara no hi havien buscat. Ha estat un gos dels Mossos d’Esquadra el que ha assenyalat el punt.

Després de més de quatre hores, el cos de bombers ha anunciat a dos quarts de vuit del vespre que els Mossos han començat el procés d’identificació del cadàver per poder comprovar si es tracta d’una de les tres persones que encara queden desaparegudes dels aiguats del 23 d’octubre a la zona.

Aquest dissabte al matí s’ha reprès la recerca de les tres persones que encara estan desaparegudes des del 22 d’octubre per la riuada del riu Francolí.Els Bombers de la Generalitat conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i 5 dotacions canines de voluntaris de Castelló rastrejaran diferents zones entre l’Espluga i Picamoixons.