Els Torraires de Montblanc van fer diumenge la seva diada en una jornada més aviat anòmala: d’una banda, per la coincidència amb la convocatòria electoral, i de l’altra pel fred i l’aire, que no convidaven gaire a fer castells.

Així, els Torraires van començar amb un valor segur, el tres de sis. Malgrat això, aquesta vegada una nova aixecadora va tenir problemes per pujar i van desmuntar-lo. En la repetició sí que el van descarregar, igual que el tres de sis amb el pilar que van enlairar a segona ronda.

El tercer castell triat va ser el dos de sis, que, tot i presentar molt bones mides, també es va completar després d’un intent desmuntat. Un pilar de quatre molt rejovenit va cloure la diada i la temporada dels de la camisa grana. 

Pel que fa a la colla convidada, els Castellers de Mediona, van descarregar el quatre de set i el seu primer nou de sis, aquest al segon intent després de desmuntar-ne un. També van fer un intent desmuntat de tres de set i van acabar amb el cinc de sis i el pilar de quatre.

Imatge: Torraires