RIUADA SOLIDÀRIA

Un grup de veïns de l’Espluga de Francolí van crear una plataforma per ajudar els damnificats pels aiguats del municipi. Amb el nom de Riuada Solidària pretenen canalitzar el suport de particulars d’arreu que vulguin donar un cop de mà als afectats, tant els negocis com els veïns que han patit destrosses. En aquest cas es poden fer donatius econòmics a les poblacions de l’Espluga i Montblanc.

RIUADA SOLIDÀRIA DE MONTBLANC: ES52 0081 0567 9000 0127 2937

RIUADA SOLIDÀRIA DE L’ESPLUGA: ES57 0081 0900 8600 0294 3805

A més, estan preparant un seguit d’activitats per a tots els públics de cara al 23 i 24 de novembre, que se celebraran a l’Espluga de Francolí i que serviran per recaptar diners.

Imatge: Albert Grinyó

DO CONCA DE BARBERÀ

La DO Conca de Barberà conjuntamnet amb l’Associació Festa pel Trepat van habilitar un compte bancari per poder fer una col·lecta en suport al celler Rendé Masdéu.

DO CONCA DE BARBERÀ: ES23 0182 1238 6402 0166 6700

La DO Conca també ha decidit crear l‘etiqueta solidària. Amb el suport de totes les denominacions d’origen i de tots els cellers de Catalunya serà una etiqueta que es podrà afegir a les ampolles dels elaboradors i servirà per destinar 3 euros de cada una d’aquestes ampolles a la causa. A més a més, els cellers de la Conca de Barberà elaboraran un vi solidari per recaptar fons per Rendé Masdéu. Serà un cupatge solidari realitzat amb l’aportació desinteressada de tots els cellers de la Conca de Barberà que hi vulguin col·laborar, i que es posarà a la venda a finals de novembre. Una edició especial amb una etiqueta exclusiva amb el nom #alvostrecostat.

Imatge: Gerard Bosch

Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya

El Secretariat de Federacions ADF de Catalunya ha fet públic el número de compte específic que s’ha activat per recollir donatius econòmics que es destinaran a reconstruir l’ADF de l’Espluga de Francolí. 

Secretariat de Federacions i ADF Catalunya: ES41 2100 9046 9502 0007 4185

Des del Secretariat també s’estan recollint donacions de material i eines per fer arribar a l’ADF de l’Espluga de Francolí que l’aigua del 22 d’octubre s’ho va endur tot.

Imatge: Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya

MICROMECENATGE

Personalment algunes empreses de l’Espluga han engegat una campanya de micromecenatge per tal de poder tornar obrir el negoci.

Jo també sóc un Drac Actiu !! Ajuda post-riuada

Gofundme: Drac actiu

Imatge: Josep Morató

La desastrosa noche del 22 de Octubre – El Celler (Restaurant)

Gofundme: El Celler Restaurant

Imatge: @annavallho