L’Orquestra Simfònica Treu-li La Pols al teu Instrument (TLP) farà un assaig obert en motiu del Dia Internacional de la Música, que se celebra el 22 de novembre. L’assaig serà el mateix divendres 22 a les 22 h al Bar del Casal de l’Espluga de Francolí i tindrà una vessant solidària, ja que tots els beneficis que es recullin mitjançant el sistema de taquilla inversa es destinaran a la Riuada Solidària al Francolí, la iniciativa ciutadana solidària per ajudar als damnificats de la riuada del passat 22 d’octubre. 

Aquesta és una proposta que l’Orquestra TLP repeteix després que s’estrenés l’any passat per primera vegada, la formació es planteja l’assaig obert com una bona oportunitat per donar a conèixer la feina que hi ha darrere una orquestra d’aquestes característiques, on hi ha músics de diferents edats i nivells i on només s’assaja un cop al mes.

L’acte és obert a tots els públics i es podrà veure com la trentena de músics de l’Orquestra TLP preparen les peces que interpretaran als propers concerts, algunes d’elles formen part del nou repertori de la formació.