Desenes de persones han omplert, una vegada més, aquest dissabte la pèrgola del Bar del Casal amb una proposta musical i artística per a la llibertat d’expressió. La iniciativa del Comitè de Defensa de la República de l’Espluga s’ha celebrat en un dia de reflexió, poques hores abans de les eleccions generals.

Les actuacions musicals s’han succeït des de les 6 del vespre i fins passades les 10 de la nit. A més a més, també s’han recitat diversos poemes, s’ha llegit un manifest i tothom s’hi ha pogut afegir amb el “micro obert”. La iniciativa ha recaptat fons per a la caixa de resistència del CDR de l’Espluga. Per l’escenari hi van passar el grup de Mollerussa La Reixa, Joan Vilalta o també l’estrenat espluguí Xavier Amigó amb el nom artístic “MAD GO”.

Acte “no callarem” del CDR Espluga, 9 de novembre del 2019 (J.Majoral)

Aquest tipus d’activitats es van repetir en diversos punts de Catalunya arran de què Tsunami Democràtic crides a tots els ciutadans perquè desobeeixin a la Junta Electoral espanyola durant la jornada de reflexió.