Matí electoral a la Conca de Barberà i a l’Espluga de Francolí, on els col·legis electorals han obert a les 09.00 hores del matí amb total normalitat. Així doncs, els col·legis romandran oberts fins a les 20.00 hores quan s’iniciarà el recompte de vots per part dels presidents i vocals de les meses.

Imatge: Edu Sánchez

Al Col·legi Martí Poch de l’Espluga, el matí ha començat amb molta tranquil·litat, com ve sent habitual en jornades marcades com aquestes. Pel que fa al moviment de persones que voten, encara és poc, no obstant això amb el pas del matí i de la tarda el volum anirà incrementant.

Segones eleccions generals en mig any

Aquesta segona convocatòria electoral a les Corts Generals, Congrés dels Diputats i Senat, arriba gairebé mig any després de la primera, celebrada el 28 d’abril, i on a la Conca i a l’Espluga, ERC va ser la força més votada de totes les que es presentaven.

Imatge: Edu Sánchez