El celler Rendé Masdéu de l’Espluga ha decidit posar a la venda part del vi recuperat de sota la vegetació, parets i fang. Ho faran durant els dies 1, 2 i 3 de novembre, d’11 a 15 hores, a la zona del celler Rendé Masdéu, denominada zona zero aquests dies.

8 dies després del desastre en què el riu Francolí es va desbordar i va arrossegar tot el que va trobar. El celler Rendé Masdéu ha comunicat que vol retre homenatge al “Tsnumai Solidari” que els ha portat cap a la renaixença.

Cada ampolla tindrà un preu de 15 euros i una història per explicar. Concretament posaran a la venda el Trepat d’en Jordiet, ja que l’han pogut identificar per la forma del l’ampolla.

Veïns i veïnes de l’Espluga i d’arreu de Catalunya van ajudar Rendé Masdéu en les tasques de neteja del que ha quedat del celler. Part essencial de la feina va ser treure ampolles que van quedar senceres. És per això que una de les imatges més solidàries que hem vist aquests dies ha estat una cadena humana traient el que quedava de sota la runa.