L’atleta olímpic, Bruno Hortelano, ha demanat públicament, a través de les xarxes socials, ajuda per als afectats de les inundacions a la Conca de Barberà, entre elles el poble de la seva família materna, l’Espluga de Francolí.

En un missatge gravat en vídeo, el velocista sol·licita qualsevol tipus d’ajuda “per un tema que sento molt a prop al meu cor“, explica. Hortelano destaca el “meravellós esforç i la forma en què s’ha bolcat la comunitat local” i afegeix: “Voldria demanar-vos ajuda també a vosaltres. La Fundació Riuada de Solidària està recaptant fons per ajudar directament en els danys provocats. Qualsevol donació, gran o petita, servirà d’una gran ajuda “, ha conclòs.

El velocista té orígens familiars a la localitat de la Conca, on encara resideix la seva àvia. A més a més, Hortelano ha explicat a Twitter que té una iniciativa personal per contribuir a la reconstrucció de la zona, que ha quedat devastada.