El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat aquest dilluns Montblanc per conèixer les conseqüències dels aiguats del passat dimarts. Ho ha fet acompanyat del subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i d’altres membres del partit. A Montblanc l’ha rebut l’alcalde, Josep Andreu.

Iceta ha volgut conèixer la zona afectada i ha parlat amb alguns dels veïns que van patir els aiguats. Miquel Iceta també ha volgut destacar que el Govern espanyol s’ha posat des del primer moment a disposició dels ciutadans per ajudar-los, i ha destacat que ningú quedarà abandonat.

ÀUDIO: Miquel Iceta, primer secretari del PSC, en declracions als mitjans

En aquest sentit, ha destacat que entre la col·laboració de totes les administracions, es recuperarà aviat una certa normalitat. Assegura que amb l’activació dels decrets pels aiguats de Múrcia, ara també s’hi podria afegir la riuada del Francolí. També ha destacat que “demà des de Montblanc la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, podrà concretar més accions per als damnificats.

Pedro Sánchez se solidaritza amb els familiars dels morts i desapareguts

Imatge: @PSOE

El president en funcions del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, ha donat suport als familiars dels morts i desapareguts durant els aiguats d’aquest mes d’octubre. Ho va fer aquest dimenge per Twitter després de conèixer la troballa del cos d’un home al marge dret del Francolí, al seu pas per la Pobla de Mafumet.