La segona edició oficial del Posa’t la gorra a Montblanc ha fet pública la xifra definitiva dels diners recaptats, són 10.016 euros que aniran directament destinats a la Casa dels Xuklis que gestiona l’AFANOC, l’Associació de familiars amb nens oncològics de Catalunya.

La jornada va incloure més d’una desena d’activitats i, durant tot el dia, es van habilitar punts de venda de marxendatge de l’AFANOC centralitzats a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. La festa va tenir lloc a la capital de la Conca de Barberà el diumenge 1 de setembre.

Els diners es van recaptar amb les diverses activitats realitzades i amb la venda de gorres, el tret més característic de la festa. Aquest any el disseny de la gorra ha estat a càrrec d’Agatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra molt visual gràcies a la vivacitat dels seus colors.