Les Ovelles Esgarriades 2019 i tots el ramats participants es conjuren per donar suport als damnificats per la riuada del riu Francolí. Des de l’organització de les Ovelles 2019 han comunicat que destinaran els beneficis que obtinguin a la Riuada Solidària al Francolí per a donar suport a les damnificades per la riuada del 22 d’octubre.

El ramat de les Ovelles ha fet públic a les xarxes socials que destinaran els diners a la iniciativ que va sorgir aquest divendres. El sopar de les Ovelles Esgarriades enguany se celebrarà el dissabte 16 de novembre.

Anna Andreu, la pastora d’enguany, i la seva colla ja estan preparant el sopar d’aquest 2019, una edició especial en què es compleixen 25 edicions des del primer sopar per congregar els joves de la vila. Una data similar a la dels aiguats en què fa 25 anys també hi va haver els aiguats de Sant Tomàs.