El cinquè dia de recerca dels quatre desapareguts a causa dels aiguats a la Conca de Barberà, ha començat de bon matí. Els Serveis d’Emergència compten amb un centenar d’efectius per intentar trobar les quatre persones que segueixen sense aparèixer. Un d’ells, la unitat canina dels Mossos d’Esquadra està treballant a la zona del Parc Fluvial on podria estar el camioner.

Avui es compta amb un ampli dispositiu on hi ha 33 vehicles terrestres, un mitjà aeri, especialistes GRAE i tres unitats canines, així com el Centre de Comandament i Punt de Trànsit, així com els Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Agents Rurals, voluntaris d’ADF, Policia Local, Salvament Marítim, el Port de Tarragona i diversos voluntaris que treballen per trobar els desapareguts.

Aquest diumenge s’amplia la recerca fins a la zona de Riu Clar de Tarragona. Segons els Bombers, les intencions són rastrejar els deu quilòmetres des del Morell fins a la desembocadura del riu Francolí a Tarragona.

Una de les hipòtesis segons els veïns és que el camioner belga hagués intentat sortir del camió en el moment de l’aiguat i quedes acorralat dins del Parc Fluvial. Segons ha pogut saber l’EFMR el camioner belga va trucar hores abans a la Cooperativa de l’Espluga de Francolí, on havia de carregar el tràiler, per saber en quina hora tancaven. Ja que aquell mateix dia no va poder carregar el camió el va aparcar al costat del riu Francolí per l’endemà poder carregar ben d’hora.