El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest diumenge, 27 d’octubre, les comarques de la Conca de Barberà i les Garrigues, afectades per la llevantada de dimarts.

El president ha arribat a les 9 del matí a l’Espluga de Francolí, per seguir l’evolució dels treballs que s’estan fent al municipi al costat de l’alcalde, Josep Maria Vidal i del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris. Després de reunir-se a l’Oficina de Turisme les autoritats han tornat a la zona del pont de la Font Baixa per parlar amb els damnificats.

Posteriorment, ha anat fins a Montblanc per veure l’evolució de les zones afectades pels aiguats sobretot a la zona del Pont Vell de Montblanc. Cap a quarts de 12, Torra presidirà la reunió del Consell d’Alcaldes de les Garrigues, que tindrà lloc a les Borges Blanques.