La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha anunciat que la formació taronja portarà al Parlament de Catalunya un seguit de mesures per ajudar els afectats per les riuades i millorar la prevenció de cara a futurs temporals.

Roldán va visitar aquest divendres el municipi de Montblanc per conèixer de primera mà els efectes de la riuada. La líder de Cs a Catalunya ha explicat que instaran l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) “a que es faci càrrec del manteniment de les rieres i així per reduir al mínim els danys si es torna a produir un altre temporal“.

També ha assenyalat que s’instarà la Generalitat a donar ajudes i indemnitzacions als afectats que han patit danys materials o personals. Ha finalitzat agraint la feina dels serveis d’emergències i ha apuntat que “el més urgent és atendre els afectats i ajudar a recuperar la normalitat en els municipis afectats“.