El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha visitat aquest matí l’Espluga de Francolí. Torrent ha estat parlant amb els veïns i veïnes del municipi que es troben en el terreny netejant la zona afectada.

La visita del president del Pralament ha començat ben aviat a l’Oficina de Turisme on ha estat rebut per les autoritats, seguidament s’han desplaçat fins a la Font Baixa per parlar amb els comerçpos més afectats. Torrent s’ha compromes a tornar un cop els negocis tornin a estar operatius. Ha conegut els propietaris de l’hostal Les Disset Fonts, del celler Rendé Masdéu i de l’empresa Drac Actiu, tres dels negocis que han quedat més damnificats.

Tercer dia del dispositiu per trobar els quatre desapareguts

Els equips de rescat han reprès aquest divendres al matí el dispositiu per localitzar els quatre desapareguts per la llevantada a la Conca de Barberà, després que dijous al vespre es trobés a  la desembocadura del riu Francolí el cadàver d’un home de 74 anys veí de Prades

Imatge: Pep Morató