Minut de silenci a l’Espluga de Francolí presidit per l’alcalde del municipi, Josep Maria Vidal i pel delegat de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, també per tots els veïns i veïnes del municipi que estan duent tasques de neteja per tal de normalitzar la situació.

El President de la Generalitat, Quim Torra, i els membres del Govern han fet el minut de silenci en solidaritat i dol per les víctimes de la llevantada, que ha deixat una persona morta i cinc desaparegudes, davant del Palau de la Generalitat.

@Govern

Altres ciutats com Terrassa, Tarragona, Girona, Sabadell, Reus i molts pobles de Catalunya com tambe institucions han realitzat el minut de silenci a les 11 hores del matí.

Les banderes onegen a mig pal a la façana del Parlament de Catalunya en senyal de dol amb motiu de les greus inundacions ocorregudes a Catalunya

@parlamentcat