La DO Conca de Barberà conjuntamnet amb l’Associació Festa pel Trepat habilitaran, aquest dijous, un compte bancari per poder fer una col·lecta en suport al celler Rendé Masdéu arrasat el passat dimarts al vespre pel desbordament del riu Francolí.

La DO Conca també ha decidit crear l‘etiqueta solidària. Amb el suport de totes les denominacions d’origen i de tots els cellers de Catalunya serà una etiqueta que es podrà afegir a les ampolles dels elaboradors i servirà per destinar 3 euros de cada una d’aquestes ampolles a la causa. 

A més a més, els cellers de la Conca de Barberà elaboraran un vi solidari per recaptar fons per Rendé Masdéu. Serà un cupatge solidari realitzat amb l’aportació desinteressada de tots els cellers de la Conca de Barberà que hi vulguin col·laborar, i que es posarà a la venda a finals de novembre. Una edició especial amb una etiqueta exclusiva amb el nom #alvostrecostat.

Des de la DO Conca de Barberà volen que els seus propietaris Mariona Rendé i Jordi Roig puguin començar de nou, tal i com han manifestat en un comunicat.

Imatge de Gerard Bosch

La xarxa es bolca en suport al celler

El celler Rendé Masdéu està rebent l’escalf de la xarxa:

1 COMENTARI

Comments are closed.