El 55è Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada tornarà a passar per la Conca de Barberà aquest dissabte 26 d’octubre. La comarca acollirà dos dels quatre trams que es disputaran en la competició d’aquesta jornada.

Serà amb les etapes d’asfalt amb dos trams a doble passada, repetint esquema i recorregut que els anys anteriors. Les especials de Savallà (14,08 km) amb sortida a Rauric i arribada a Conesa. La primera passada del primer vehicle serà a les 9:00h i la segona a les 14:01h. La segona especial és la de Querol (21,26 km) amb sortida des del Pont d’Armentera (Alt Camp) i arribada a la població de Pontils (Conca de Barberà). El primer cotxe sortirà a les 9:41h i la segona passada a les 14:42h.

La competició causarà afectacions de trànsit durant tot el dia. Estaran tancats pel pas de la cursa diversos camins rurals i les carreteres T-224 i TV-2244. A més, també hi haurà afectacions a altres vies d’enllaç entre els trams on es disputa la competició com la C-241d, la C-14 i la N-240.

A més a més, Santa Coloma de Queralt, un any més, tindrà el centre de Remote Fuel de la FIA on els cotxes ompliran el dipòsit. El Rally Racc Catalunya Costa Daurada compta amb 88 milions d’audiència televisiva internacional, 46 milions d’impacte econòmic i 140 participants en l’únic ral·li mixt de tot el calendari.