Uns 294 abonats de l’Espluga de Francolí passaran la segona nit sense llum segons les últimes dades d’Endesa passades les 7 de la tarda.

Principalment la Urbanització Carreres conjuntament amb el carrer Ametllers i el carrer de la Font. L’Ajuntament informa que per problemes tècnics, Fecsa Endesa, ha hagut d’aturar les tasques de reparació que no podran ser represes fins demà al matí. La resta de la població està parcialment restablerta amb alguns trams amb generadors de llum.

Per culpa del fort temporal de llevant que va afectar de ple la Conca de Barberà va deixar la primera nit sense llum a 2.258 afectats a l’Espluga de Francolí. El mateix temps Protecció Civil informava que l’afectació per manca de llum a les 5.40 hores a Vimbodí i Poblet era de 493 afectats. Vimbodí i Poblet ha quedat totalment restablerta.