L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat per aquest dissabte 26 d’octubre una gran manifestació a Barcelona per respondre a la sentència dictada pel Tribunal Suprem. Des de la Conca de Braberà l’ANC Conca ha organitzat autocars per desplaçar-se fins a la capital catalana.

Sota el lema ‘mobilitzem-nos per la llibertat’, la marxa pretén denunciar la repressió que s’està patint aquests dies a l’estat espanyol just després que és publiques la sentència contra el procés.

Aquells qui desitgin apuntar-se als busos que sortiran des de diferents punts de la comarca poden fer-ho al preu de 12 € a diversos establiments de la comarca: Floristeria Civiflor i Coaliment Joan Poblet (L’Espluga de Francolí), Perfumeria Vives (Montblanc), Cal Ros (Barberà de la Conca), Llibreria Guixots (Vimbodí i Poblet), Llibreria L’Studi (Sarral), Bar Tarrés i Forn de pa Maria Teresa (Blancafort), Forn de pa (Pira), Forn de pa Sahún-Jové i Llibreia la Marinada (Solivella), Cal Maginet (Vilaverd), Restaurant Mircla (Rocafort de Queralt).