La setena temporada de les propostes infantils del Casalet Kids de l’Espluga ha començat aquest diumenge amb una comèdia que ha atret un centenar de nens i nenes al Teatre Folch i Torres del Casalet. L’espectacle Oops!, un espectacle de teatre mòbil, ha fet riure petits i grans. Enguany Casalet Kids es reparteix en vuit propostes diverses, dirigides al públic infantil i familiar.

Des de l’organització, continuen insistint en la necessitat de trobar un relleu al capdavant del projecte per garantir la continuïtat del cicle, ja que les últimes edicions han estat en dubte. Animen a totes les mares i pares que participin en l’organització del cicle. Montse Batet, mare organitzadora del Casalet Kids, explica que els fills han estat el condicionant de què enguany segueixi el cicle.

ÀUDIO: Montse Batet, mare organitzadora, anima a participar en el cicle

Des de les àrees de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga es creu molt important seguir donant suport a iniciatives com aquesta, que apropen propostes lúdiques i culturals als infants i a les famílies espluguines. El regidor de cultura, Enric Mercadé, ha remarcat que l’Espluga “es posiciona com a punt cultural a la Conca de Barberà” i que el Casalet Kids “és un cicle de gran valor cultural”.

ÀUDIO: Enric Mercadé, regidor de cultura de l’Espluga, felicita que un any més segueixi endavant.

El proper espectacle serà el cinema-fòrum el 3 de novembre amb la pel·lícula “Ralph trenca Internet” i el 24 de novembre es presentarà l’espectacle Dani & Boni . El dia 15 de desembre hi haurà la projecció de la pel·lícula El Grinch; el 19 de gener es farà l’espectacle de màgia The Postman; el 2 de febrer el projectarà Hotel Transilvània 3. El següent espectacle serà el dia 1 de març amb l’actuació anomenada Afina Serafina de la Cia. Cirquet Confetti i el 15 de març es tancarà el cicle amb l’espectacle Cua de Rata de la companyia Ton Muntané.

A més, per tal de fidelitzar les famílies amb aquest cicle d’activitats, proporcionen un ‘carnet cuc’. En ell s’hi posa un segell per cada espectacle, i al cinquè donen un detallet als infants.

ÀUDIO: Sònia Roig, mare organitzadora, explica el funcionament

El Casalet Kids l’organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi sense ànim de lucre i compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.