Intèrprets: Gerard Bosch, Josep Morató, Izan Puente, Maria Vendrell, Laia Torres, Òscar Palau i Arnau Martínez.

Repàs a l’actualitat de la Conca de Barberà marcat per la publicació de la sentència del judici del procés i les nombroses respostes des de dilluns fins aquest dissabte. Analitzem el seguiment de la vaga general i reconstruïm la setmana explicant les accions i protestes més destacades. En parlem amb la secretària de l’ANC Conca de Barberà, Maria Vendrell, i una de les dues coordinadores d’Òmnium Cultural a la Conca de Barberà, Laia Torres. També mirem la setmana des de la mirada particular dels periodistes Òscar Palau i Arnau Martínez. Finalment, connectem en directe des del tall de carretera a la N-240 a Montblanc. En d’altres àmbits, parlem de les propostes de l’Espluga per al PUOSC, la nova aposta per al cinema a Montblanc, la temporada de bolets a les Muntanyes de Prades o el Festival d’Orgue del Monestir de Poblet que enceta edició aquest dissabte.