Unió de Pagesos ha aplegat aquest divendres més d’un centenar de tractors i vehicles a la Conca de Barberà en una mobilització d’aturada de país. En el transcurs de la mobilització, els pagesos s’han trobat amb manifestants que han aplaudit la tractorada.

La mobilització ha començat a les 9.30 hores amb una concentració dels tractors davant del Sindicat Agrícola de Pira, i després han sortit, en marxa lenta, en direcció a Montblanc. Posteriorment, s’han dirigit a l’N-240 que ha quedat tallada per manifestants que s’havien trobat a la rotonda del Rifacli.

A hores d’ara els Mossos d’Esquadra estan desviant el transit per l’interior de Montblanc. La sortida de l’AP-2 a Montblanc també ha quedat tallada, de retruc el trànsit de la carretera C-14 també ha estat afectat.

En un dia de vaga, impulsada per la Intersindical-CSC, Unió de Pagesos de la Conca de Barberà han denunciat les greus conseqüències que la sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació.

IMATGES DE LA TRACTORADA DE PEP MORATÓ