El Club Atlètic Montblanc va organitzar el primer crono on una vuitantena de corredors van haver de pujar i baixar 500 escales al voltant de l’església de Santa Maria.

El crono 500 ha estat la cursa especial dels 25 anys del Club Atlètic. A les vuit de la tarda, a la plaça de Santa Maria, es va donar el tret de sortida. Els corredors estaven acompanyats d’un espectacle visual i de llums.

Pel que fa a les classificacions, Mikel Besora va aconseguir la victòria, fent un temps de cinc minuts i 31 segons. Només 21 segons després, Arnau Ollè va fer el segon millor temps i el podi era completat per Gerard Montseny (6:05). Per tant, una categoria molt disputada pel que fa a les primeres posicions.

Entre les noies, Laura Palleà ha estat la vencedora de la cursa amb el millor temps de 8 minuts i 7 segons. Pat Perpinyà va fer el millor segon temps en categoria femenina. La tercera posició era per Anna Montanya (8:44), que completava així el podi.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ