La Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga ha tornat a congregar aquest dissabte un gran nombre de persones consolidant així la tercera edició.

La Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga ha omplert, per tercer any consecutiu, el carrer i la plaça del castell amb 8 cervesers i 6 elaboradors d’alimentació locals i foodtrucks que han atret més d’un miler de visitants. En total, l’organització xifra en més de 1.000 gots venuts en aquesta tercera edició.

La cervesa artesana es va complementar amb les propostes de pastisseries, forns, cansaladeries, restauradors i productors de tòfona locals. A més a més, al llarg de tot el dia el recinte va estar amenitzat per les actuacions musicals d’un discjòquei local, Ezio, que va punxar música en vinil. A dos quarts de vuit del vespre, hi va haver l’actuació musical a càrrec de Stromboli Jazz Band i per últim Leitmotiv que va tancar el recinte firal.

El regidor de Festes de l’Espluga, Enric Mercadé, en declaracions a l’EFMR ha celebrat l’èxit de la tercera edició perquè, assegura, que un any més s’han superat les 1.000 unitats de gots venuts.

La tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga de Francolí va comptar amb la presència de 8 elaboradors de cervesa artesanal; Cervesa Boixets, Cerveses Ponent, Les Clandestines, La Segarreta, La Montblanquina, La Vella Caravana, Lo Vilot i Ona Cervesa. La Fira també va comptar amb la presència de 6 establiments d’elaboradors i restauradors locals que presentaran en format de tast els seus productes: Forn de Pa Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Cansaladeria Glòria, Pastisseria Cabal, Casa Nostra Restaurant i Carnisseria Cal Mariquinyo. També hi van participar Tòfona de la Conca i algunes Food Trucks.