El Paratge Natural de Poblet ha delimitat les zones d’aparcament a la Vall de Castellfollit amb l’objectiu d’acabar amb la saturació de vehicles que es produeix en aquest espai durant la tardor i la Setmana Santa. D’aquesta manera, se senyalitzen una quarantena de places per tal de reservar l’aparcament en aquests punts concrets i alliberar els vorals de la carretera per facilitar la circulació.

Des del tram de carretera a partir de l’àrea de lleure de la Roca de l’Abella fins a la casa forestal de Castellfollit s’han habilitat una quarantena de places. Tot plegat sorgeix arran d’un estudi sobre la capacitat de càrrega de la Vall de Castellfollit i la mesura serà experimental enguany amb la finalitat de decidir l’any vinent les zones d’aparcament definitives.

Aquest punt del paratge pateix una saturació de vehicles i visitants, principalment, durant els mesos de tardor a causa de la temporada de bolets i també de l’itinerari micològic. Les característiques del camí provoquen que, si els cotxes se situen aparcats als punts més amples del voral, poden produir-se complicacions si hi coincideixen dos vehicles en els dos sentits de la marxa.